"Ik ben Aktiesport dankbaar"

Door: Burggraaf 11-5-2020

Categorie├źn
:
Nieuws,

Jeroen is onze 23 jarig talent in Etten-leur. Hij is ruim 3 jaar geleden begonnen als stagiair in Roosendaal en heeft zich ontwikkeld tot Store Manager Trainee van Aktiesport Etten-leur! Jeroen heeft mooie stappen gemaakt binnen Aktiesport en wij zijn ontzettend blij met een talent zoals hem!

Van stagiair naar Store Manager Trainee
Voor zijn opleiding Retail niveau 3-4 zocht Jeroen nog een stageplek. Hij heeft lang gevoetbald en houdt van fitness, Aktiesport was daarom een logische stageplek. En dit is een goede keuze geweest. 

"Ik heb ongeveer twee maanden stage gelopen bij Aktiesport Roosendaal. De Store Manager van Roosendaal, Andy, heeft toen de switch naar Aktiesport Breda gemaakt en zocht nog vakantiekrachten. Hij was, denk ik, erg tevreden over mij en vroeg of ik met hem mee wilde naar Breda als vakantiekracht. Natuurlijk wilde ik dat. Nadat de vakantie over was, mocht ik blijven als flexkracht. Later is dit contact omgezet naar een parttime contract, heb ik mijn school afgemaakt en sinds 1 februari ‘20 ben ik Store Manager Trainee in Etten-leur.

Ik had het erg naar mijn zin in Breda, ik heb hier ontzettend veel mogen leren. Zoals hoe het werkt met de vracht en verzendopdrachten en ik mocht veel doen in de winkel. Voor mijn eigen ontwikkeling is het goed geweest om de stap te zetten naar Store Manager, ik heb nu nog meer verantwoordelijkheid gekregen. Dat is, zeker in begin, wel even wennen. In Breda kende ik iedereen door en door en hier in Etten-leur sta ik met een heel ander team. We moeten weer aan elkaar wennen en dat is logisch. Wat ik heel fijn vind, is dat als ik vragen heb of ergens tegenaan loop, word ik altijd goed geholpen en ondersteunt door mijn Area Manager en collega’s.

Ik ben Aktiesport dankbaar dat zij mij de kans hebben gegeven om van stagiair door te groeien naar Store Manager Trainee. Met nadruk wil ik wil graag Joyce hiervoor bedanken, zij heeft hij veel geleerd op het sociale vlak en in de verkoop. Andy en Jennifer wil ik ook graag bedanken, zij hebben mij alles geleerd over de winkel en de randzaken zoals VM richtlijnen."

Het sociale van Aktiesport
Jeroen vindt het werken bij Aktiesport echt ontzettend leuk. Dat hij de hele dag onder de mensen is, spreek hem het meeste aan. Elke dag ziet hij nieuwe mensen en mag hij de leukste verkoopgesprekken voeren over de mooiste producten. Op persoonlijk vlak heeft hij zich hierin erg in kunnen ontwikkelen. Zijn enthousiasme hierover is voelbaar.

"Ik ben altijd wel introvert geweest. Bij Aktiesport ben ik veel socialer geworden, ik heb geleerd om mij meer open te stellen. Hierdoor is het voor mij nu veel gemakkelijker geworden om verkoopgesprekken te voeren en natuurlijk ook de gezellig praatjes.  

Binnen Aktiesport heb je toffe collega’s, die zich ook openstellen waardoor je veel van elkaar kan leren en ook leuke gesprekken mee hebt. Dat maakt het werken heel gezellig. Het sociale aspect van het werken bij Aktiesport spreekt mij het meeste aan, met klanten en collega’s."

Reis naar Thailand gewonnen
Vanuit Aktiesport worden er altijd gave incentives georganiseerd om het personeel nog meer te motiveren om het beste uit henzelf te halen. Team Breda was een van de winnende teams van de incentive naar Thailand. 

"Het winnen van de incentive naar Thailand is een van de mooiste dingen die ik heb meegemaakt bij Aktiesport. We stonden de gehele periode op scherp. Het was echt een feestje in de winkel toen we hoorde dat wij naar Thailand mochten! We gingen met verschillende collega’s die kant op, bekende en onbekende. Hierdoor heb ik allemaal nieuwe collega’s leren kennen, dat maakte het extra leuk. Dit was echt een geweldige ervaring om nooit meer te vergeten."