Nieuws & Evenementen

Mijlpaal voor Menno, twintig jaar indienst!

Menno twintig jaar indienstTwintig jaar geleden kwam Menno bij ons binnen als een storemanager en heeft hij zichzelf onmisbaar gemaakt in deze tijd. Met zijn vrolijkheid en enthousiasme is hij doorgegroeid tot areamanager en in 2015 is hij ook gestart met het geven van trainingen. In al die jaren heeft Menno fantastische stappen zijn gemaakt in groei en persoonlijke ontwikkeling. Daarbij is hij ook zeer nauw betrokken bij de groei en persoonlijke ontwikkeling van alle sales teamleden binnen Aktiesport.

Als collega’s konden we dit natuurlijk niet voorbij laten gaan, of misschien toch wel? Als collega’s hadden we besloten hier op de dag zelf geen aandacht aan te besteden. We wisten immers dat Menno zelf heel goed wist dat hij op deze datum precies 20 jaar geleden was begonnen als storemanager bij Aktiesport en natuurlijk in afwachting was van aandacht en felicitaties.

Ook de volgende hebben we hier geen enkele aandacht aan besteed. Middels de vele belletjes van Menno zelf, die vaak over niets gingen met lange stiltes, wisten we dat hij naarstig op zoek was, Wat een onderlinge lol hadden we, de voorpret was top. Woensdag hadden we een meeting met Menno, collega’s en HR van 09:30 tot 11:00 uur en aansluitend nog een meeting tot 12:00 uur. De vragende en teleurgestelde blik op het gezicht van Menno sprak boekdelen.

Om 12:00 uur zouden we gaan lunchen en besloten we om de andere teamleden op te halen en de lunch gezamenlijk te gaan doen. Iedereen zat natuurlijk allemaal in het complot.

Bij binnenkomst klonk de sound “SIMPLY THE BEST” en hebben we Menno van zijn zichtbare teleurstelling verlost. NATUURLIJK zijn we onze MENNO niet vergeten, beetje pesten altijd leuk!! Met enkel bossen bloemen, wat cadeautjes van SUR, collega’s, Gerard en ook van de teamleden die de training volgde hebben we Menno in het zonnetje gezet, immers 20 jaar is toch wel een gruwelijke mijlpaal.

Menno, nogmaals van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal! Thanks and keep going strong!

 

 

Kevin is de beste praktijkopleider van zijn provincie!

Wil jij in je BBL of BOL stage ook leren van de beste? Of wil je jouw traject doorlopen en een opleiding tot Store Manager volgen? Bekijk dan onze vacatures!

Afgelopen maandag was de uitreiking voor Beste Praktijkopleider in de provincie Flevoland door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Wij zijn ontzettend trots op onze Store Manager uit Almere Buiten!

Lees hieronder het persbericht:

"Kevin Verheul wint verkiezing beste praktijkopleider 2018 van de provincie Flevoland in de sector Handel.

Mbo-studenten volgen het praktijkgedeelte van hun opleiding bij een door SBB erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Kevin leidt sinds 4 jaar mbo-studenten op. Op de werkvloer van het bedrijf leren ze praktische en sociale vaardigheden. Kevin is blij verrast met de prijs: “Ik vind het belangrijk dat studenten bij ons leren in de praktijk omdat ik geloof dat iedereen voldoende potentie bezit. Ik probeer ze dit te laten inzien, zodat ze zelfverzekerd stappen durven te ondernemen en iets van hun leven kunnen maken.

Maandag 19 november organiseren de MBO Raad en SBB de Dag van het mbo. Dan kiest een jury de beste mbo-student van Nederland. Op dat evenement worden ook de overallwinnaars van de verkiezing beste leerbedrijf en beste praktijkopleider bekendgemaakt. Zij mogen zich een jaar lang beste leerbedrijf of beste praktijkopleider van Nederland noemen.

Met de verkiezing van het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider van Nederland vragen het ministerie van OCW en SBB aandacht voor de 247.000 erkende leerbedrijven en ruim 300.000 praktijkopleiders voor mbo-studenten. Met stageplekken en leerbanen nemen zij gemiddeld de helft van de opleidingstijd van de 500.000 mbo-studenten voor hun rekening."

Nieuw item

Tien jaar voor Menno - SM Nieuwendijk Amsterdam!

Deze Store Manager verkocht in zijn carrière o.a. aan rapper Coolio en aan ‘de politieagent’ uit GTST. Zelf staat hij na tien jaar dienstverband nog altijd stevig met beide benen op de grond. Zonder uitzondering tovert deze teamleider dagelijks een lach op het gezicht van klant én collega. En mede daarom is het de hoogste tijd stil te staan bij de geheimen van Menno, middels vragen die een keertje níets met werk te maken hebben!

Als jij een boot zou hebben, hoe zou die boot dan heten en waarom?
- “‘The Great White’. Wie kent hem niet: de koning van de zee. Mij lijkt het heerlijk de oceaan te verkennen en te gaan waar niemand durft te gaan. Maar ook als ik een haven in wil, doe ik lekker waar ik zin in heb; het perfecte leven!”
Welk lichaamsdeel kun jij wel missen?
- “Mijn hoofd! Meer dan eens heb ik dat ik er iets uitflap waarvan ik een moment later denk: ‘Oei, oei, oei. Dát had ik beter niet kunnen zeggen. Daarom heb ik wel vaker associaties met een kip zonder kop.”
Als jij een saus zou zijn, welke saus zou je dan zijn?
- “Dat is niet moeilijk: Salsa. Ik ben zelf ook zoet. Met een pittig randje.”

Bedankt Menno, voor deze prachtige jaren. En volgens de clichématige maar waarheidsgetrouwe uitdrukking: Op naar de volgende tien!

Focus Dag 2018

Ben jij ook op zoek naar een leuke baan in een dynamische werkomgeving binnen de Sport Retail met leuke collega's en evenementen? Kijk dan snel verder onder het kopje vacatures!Het was een aangenaam contrast: in de natuurrijke, zonovergoten omgeving nét buiten Nunspeet kwamen afgelopen maandag de Store Managers bijeen voor Focusdag 2018.

‘s Ochtends namen sprekers van verschillende afdelingen binnen het bedrijf, op luchtige (soms zelfs feestelijke) manier de afgelopen én de komende zes maanden Aktiesport met je door. De boodschap is duidelijk: ‘er is reden om positief te zijn, maar we zijn realistisch en blijven doelgericht!’. Dat de zaal zich betrokken voelde, bleek o.a. uit de bewonderende ‘ooh’s en ‘aah’s toen de najaarscollectie werd getoond. En anders wel uit de staande ovatie die minutenlang na de presentaties voortduurde.

Na de uitgebreide lunch was het gedaan met het stilzitten. In gemixte teams met onze broeders en zusters van Perry, streden we de hele middag sportief om een nog onbekende maar felbegeerde hoofdprijs. Al snel bleek dat er maar één tactiek de juiste was: teamwork. Voor alle onderdelen was je afhankelijk van het succes van je medespelers. En wanneer je geblinddoekt over een hindernisbaan moet, leer je vertrouwen op de aanwijzingen van je collega’s. Zélfs als je die pas vanochtend hebt ontmoet.

Eind van de middag sloten we af met een méér dan verdiende borrel. Moe, voldaan, een stuk wijzer en nog nagenietend, weten alle deelnemers waar de focus op ligt. Voor nu huiswaarts, en tot op het volgende evenement!

Grote opening Aktiesport Eindhoven

10 maart was de grote opening van Aktiesport Eindhoven! Het team heeft de afgelopen dagen keihard gewerkt en het resultaat mag er zijn!! 

We zijn super trots op iedereen die dit mogelijk heeft kunnen maken.

 

Voor een dag waren Easy man, Nasser el Jackson en TomV onze collega's van Aktiesport. Naast het helpen van een aantal klanten, hebben ze vooral voor wat entertainment gezorgd door middel van toffe trics en verschillende pranks. Bekijk de video om te zien hoe dat er aan toe ging!

Ajax vs. Feyenoord

Bij het behalen van een geweldige prestatie hoort natuurlijk een beloning. Filiaal Leeuwarden heeft deze keer een dag paintballen gewonnen. Hiervoor hebben zij, zelf Feyenoord fans, Sales Manager Henk en Area Manager Danny uitgedaagd in Ajax shirt mee te komen. Filiaal Leeuwarden heeft goed geprobeerd om Ajax van het paintbalveld af te slaan, maar tevergeefs. Deze wedstrijd heeft Feyenoord niet gewonnen. Gelukkig konden beide teams na de wedstrijd nog wel gezellig uit eten en hebben ze er met z’n alle nog een topavond van gemaakt!
Wil jij ook meestrijden en kans maken op één van onze gave incentives? Kom bij Aktiesport werken! Kijk bij onze vacatures of we nog een leuke vacature voor jou open hebben.

Vacatures

Football Clinic in Leusden

In de football clinic hebben Puma, Adidas en Nike de nieuwe voetbal collectie gepresenteerd. Een dag waarin veel wordt geleerd en zelfs een aantal collega's naar huis gaan met gewonnen voetbalschoenen van Adidas. Een leuke manier om veel kennis op te doen waarmee we klanten nog meer informatie kunnen geven over de producten. Op naar een mooi voetbalseizoen!

Recente vacatures
Locatie:Groningen
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Deventer
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Purmerend
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Aalsmeer
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Den Haag
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Aalsmeer
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Hoorn
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Rijswijk
Ben jij dé ideale kandidaat?
Aktiesport gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close