Nieuws & Evenementen

Grote opening Aktiesport Eindhoven

 

10 maart was de grote opening van Aktiesport Eindhoven!
Het team heeft de afgelopen dagen keihard gewerkt en het resultaat mag er zijn!!
We zijn super trots op iedereen die dit mogelijk heeft kunnen maken.

Nieuwe medewerkers @ Aktiesport!

Voor een dag waren Easy man, Nasser el Jackson en TomV onze collega's van Aktiesport. Naast het helpen van een aantal klanten, hebben ze vooral voor wat entertainment gezorgd door middel van toffe trics en verschillende pranks. Bekijk de video om te zien hoe dat er aan toe ging!

Ajax vs. Feyenoord

Bij het behalen van een geweldige prestatie hoort natuurlijk een beloning. Filiaal Leeuwarden heeft deze keer een dag paintballen gewonnen. Hiervoor hebben zij, zelf Feyenoord fans, Sales Manager Henk en Area Manager Danny uitgedaagd in Ajax shirt mee te komen. Filiaal Leeuwarden heeft goed geprobeerd om Ajax van het paintbalveld af te slaan, maar tevergeefs. Deze wedstrijd heeft Feyenoord niet gewonnen. Gelukkig konden beide teams na de wedstrijd nog wel gezellig uit eten en hebben ze er met z’n alle nog een topavond van gemaakt!
Wil jij ook meestrijden en kans maken op één van onze gave incentives? Kom bij Aktiesport werken! Kijk bij onze vacatures of we nog een leuke vacature voor jou open hebben.

Vacatures

Football Clinic in Leusden

In de football clinic hebben Puma, Adidas en Nike de nieuwe voetbal collectie gepresenteerd. Een dag waarin veel wordt geleerd en zelfs een aantal collega's naar huis gaan met gewonnen voetbalschoenen van Adidas. Een leuke manier om veel kennis op te doen waarmee we klanten nog meer informatie kunnen geven over de producten. Op naar een mooi voetbalseizoen!

SURved!

Sinds dit jaar hebben we een nieuw intern communicatiesysteem, SURved. SURved is een overkoepelend systeem van Sports Unlimited Retail(SUR), het moederbedrijf van zowel Perry als Aktiesport. In SURved kan je gemakkelijk contact houden met jouw collega's en jouw planning checken. Sindskort hebben verschillende merken(o.a. Nike en Adidas) ook toegang gekregen op SURved en kunnen hier alle nieuwe informatie over productlaunches communiceren. Een leuke en makkelijke manier om met elkaar in contact te blijven!

Lisanne is tien jaar in dienst!

Van Emmeloord, naar Zwolle, via Kampen terug naar Emmeloord:

Lisanne viert haar tienjarig jubileum!

Bedankt voor de mooie tijd en van harte gefeliciteerd! En op naar de volgende tien!
Recente vacatures
Locatie:Alphen aan den Rijn
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Capelle a/d IJssel
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Amsterdam Buikslotermeer
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Amsterdam
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Apeldoorn
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Amsterdam
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Amsterdam
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Haarlem
Ben jij dé ideale kandidaat?
Aktiesport gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close