Scoor je MBO stage of een BBL plek als verkoper in een winkel van Aktiesport!

Zoek jij een stage of BBL plek als verkoper voor je (V)MBO opleiding in een winkel? Dan zit je bij Aktiesport goed! Elk jaar hebben we weer volop vacatures voor een BBL plek. Volg jij een MBO opleiding richting Groot- of Detailhandel, Mode & Kleding, Commercie of Verkoop, dan kan je bij ons je MBO BOL of BBL stage lopen.

Stage of BBL in één van onze winkels

Je staat aan het begin van je carrière. Een stage of BBL plek moet leerzaam en vooral leuk zijn. Daarom doen we alles aan om je tijdens je MBO stage of opleiding zoveel mogelijk te leren over werken als verkoper in een Aktiesportwinkel en in de detailhandel. Om je hierbij te helpen, hebben de Store Managers via ons een opleiding gevolgd en zijn zij praktijkopleider geworden om je tijdens je MBO stage of BBL opleiding te begeleiden. Dit betekent dat je regelmatig evaluatiegesprekken hebt en dat je stageopdrachten voldoen aan eisen die je school stelt.
Velen zijn je al voor gegaan door als stagiair te beginnen en via een bijbaan in de vakantie of in de weekenden en koopavonden te blijven werken. Er zijn ook veel Aktiesporters die via hun BBL plek verder doorgegroeid zijn naar (assistent) Store Manager of zelfs Area Manager.
Sport en Ambitie gaan dus goed samen! Misschien ben jij wel het nieuwe talent dat we zoeken. Wat ons betreft ben jij namelijk als MBO stagiair of BBL’er de Store Manager van de toekomst.

Ben jij op zoek naar een leuke MBO stage of een BBL plek in een winkel? Kom dan bij het Aktiesportteam! Reageer op één van de openstaande vacatures online of print je CV uit en ga langs bij een van onze winkels.

Alvast veel plezier met je MBO stage of je BBL plek in een winkel van Aktiesport!

Meeloop- of afstudeerstage op kantoor

Ook bij ons op kantoor is er altijd de mogelijkheid om stage te lopen. Als stagiair bij Sports Unlimited Retail word je meegenomen in de processen van de afdeling. Of je nou op de afdeling Marketing, Finance of Buying stage komt lopen, bij ons kun je veel leren! Een stage bij Sports Unlimited Retail betekent meedraaien. Je leert onze retailformules van dichtbij kennen en komt in contact met verschillende merken. Daarnaast denken wij graag met je mee over de invulling van jouw eventuele (afstudeer)opdracht.

Ben jij op zoek naar een leuke stageplek in een sportief bedrijf? Lees meer in onze openstaande vacatures en reageer direct! 
Bekijk onze vacatures

Recente vacatures
Locatie:Rotterdam
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Rotterdam
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Eindhoven
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Amsterdam
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Enschede
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Amsterdam
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Rotterdam
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Vertrouwelijk
Ben jij dé ideale kandidaat?
Aktiesport gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close