Training & Opleiding

Bij Aktiesport vinden wij ontwikkeling erg belangrijk. Daarom verzorgen we naast de aangeboden trainingen van verschillende A-merken, ook eigen trainingen voor het verbeteren van verkoop- en managementtechnieken en E-learning modules die gemakkelijk thuis of onderweg gedaan kunnen worden om meer te leren over verschillende sporten en producten.

Bij Aktiesport geven wij fysieke verkooptrainingen. Deze trainingen zijn bedoeld om de algemene verkoop- en managementtechnieken te leren en te verbeteren. In de training 'Verkopen en Vak' wordt dieper ingegaan op verkooptechnieken en persoonlijke ontwikkeling. Het doel van deze training is persoonlijke groei en inzicht krijgen in je eigen persoonlijkheid. Alles wat in deze training wordt geleerd is toepasbaar in de winkel, maar ook in het dagelijks leven. Voor collega's met een leidinggevende functie hebben we de training 'Complimentair Leidinggeven'. Hierin wordt aandacht besteed aan wie je bent, waar je staat en waar je naar toe wilt. Ook wordt er geleerd hoe je als leidinggevende evaluatie-, sollicitatie- en beoordelingsgesprekken voert.

Bij Aktiesport worden veel A-merken, zoals Nike, Adidas, Asics, Puma, Under Armour en Reebok, verkocht. Om deze producten zo goed mogelijk te kunnen verkopen, bieden de merken zelf verschillende trainingen aan. Tijdens deze trainingen leer je nieuwe producten van het komende seizoen kennen en specificaties van bepaalde producten. Zo weet je alle ins en outs over de producten die we bij Aktiesport verkopen en kan je je verkooptechnieken optimaal toepassen!

Omdat wij ontwikkeling zo belangrijk vinden, hebben wij naast fysieke trainingen ook verschillende E-learning modules bij Aktiesport. De E-learning modules leren je meer over de producten en sporten, maar ook over de verkoop hiervan. Voorbeelden van onderwerpen van onze E-learning modules zijn:

  • Football
  • Running
  • Sales skills

Recente vacatures
Locatie:Regio Amsterdam
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Delft
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Aalsmeer
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Rijswijk
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Omgeving Tilburg
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Haarlem
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Waalwijk
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Amsterdam
Ben jij dé ideale kandidaat?
Aktiesport gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close