Aktiesport, GAME ON!
Aktiesport, GAME ON!
Aktiesport, GAME ON!
Aktiesport, GAME ON!

The Club

Werken bij Aktiesport is meer dan een baan. Je wordt onderdeel van het team, van de club. Samen met het team ga je de strijd aan. Elke dag weer. Altijd klaar voor competitie. Jouw spot? Die claim je. Want in de strijd komen jouw talenten naar boven die het verschil maken. Voor je team, voor de klant.  Wie je bent, waar je vandaan komt en wat je doet maakt niet uit. In de winkel of op kantoor. Iedereen is belangrijk. We zien jou en jouw omgeving. Daarom investeren we in jouw ontwikkeling en zijn we continu bezig om onze impact op de planeet te verminderen.

Benefits

Via onze Aktiesport Academy bieden we je alle handvatten om het beste uit jezelf te halen. Zo sta jij nooit stil in je ontwikkeling. Naast je ontwikkeling vinden we het belangrijk dat je gezond en fit bent en blijft. Zo bieden we korting op je fitnessabonnement en korting op de aanschaf van een nieuwe fiets en stimuleren we een gezonde(re) levenstyle. Daarnaast strijd je met je teams om hele dikke incentives en krijg je korting op de gehele collectie van Aktiesport en Perry.

Aktiesport Spelersprofiel

Je bent een winnaar, gaat er altijd voor. Samen met ons ga jij de uitdaging aan en word je de beste in wat je doet. Met je commerciële en klantgerichte instelling laat je geen kans onbenut. Je bezit net als wij de volgende kernwaarden:

Klantgericht
Resultaatgericht
Discipline
Luisteren
Samenwerken
Energiek

Je enthousiasme, leergierigheid en ambitie spatten er van af. Dit maakt jou de perfecte match met Aktiesport. Je doorgroeikansen binnen Aktiesport zijn oneindig. Pak jij je kansen bij de hoorns? 
 
Join the club. Game On!

Kantoor

Benieuwd hoe ons kantoor in Aalsmeer er uit ziet? Check onderstaande video voor een rondleiding!
 

De organisatie

Aktiesport maakt samen met Perry deel uit van Sports Unlimited Retail (SUR) en richten zich beide op de verkoop van Sports & Adventure producten met een lifestyle vertaling. Het zijn twee sterke retailformules die verder gaan, waar andere sportretailers stilstaan!

SUR is sinds 1 juli 2021 onderdeel van de Iberian Sports Retail Group. ISRG is één van de belangrijkste en grootste sportretailers van Europa met meer dan 350 vestigingen in Spanje en Portugal onder de naam Sprinter en Sportzone. De JD Sports winkels in Spanje en Portugal vallen eveneens onder ISRG. In totaal heeft ISRG meer dan 6.000 medewerkers. Zij zijn al jaren een belangrijke samenwerkingspartner van JD Sports Fashion, die op zijn beurt een meerderheidsbelang heeft in ISRG. Zowel SUR als ISRG heeft een duidelijke uitgeproken ambitie om de beste te zijn. Samen bundelen we onze krachten om de markt te veroveren!

Aktiesport toch niet jouw ding? Check dan of Perry of JD nog een toffe vacature voor je heeft.

Perry      JD Sports      Sprinter Sports

Recente vacatures
Locatie:Utrecht Centrum
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Breda Centrum
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Sneek
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Heerenveen
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Rotterdam Alexandrium
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Amsterdam Bijlmerplein Poort
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Groningen
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Breda Centrum
Ben jij dé ideale kandidaat?
Aktiesport gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close