Aktiesport, GAME ON!
Aktiesport, GAME ON!
Aktiesport, GAME ON!
Aktiesport, GAME ON!

Stagelopen bij Aktiesport

Is het jouw doel om de beste verkoper te worden of om uiteindelijk de eindverantwoordelijke te zijn? Volg je op dit moment een opleiding richting detailhandel, verkoop, mode & texiel of sport & bewegen? Dan is Aktiesport de juiste club voor jou!

Je staat aan het begin van je carrière. Je hebt je kansen bekeken en staat klaar voor de eerste stap. Als stagiair(e) of BBL’er bij Aktiesport hoor je er bij. Je bent onderdeel van het team, van de club. Onze Store Managers zijn echte coaches die jou en je team begeleiden en trainen. Zo word jij, met je team de beste in de stad. Bij Aktiesport gaan sport en ambitie samen! 

BOL Stage

Je investeert in jezelf door middel van je opleiding. Jouw opleiding helpt jou verder in je ontwikkeling. Je werkt er hard voor en steekt er veel tijd in. Dat zien we. Daarom investeer je met een stage bij Aktiesport niet alleen in je ontwikkeling. Je investeert in je toekomst. We bieden je alle handvatten bieden om de beste te worden in jouw vakgebied. Zo bieden we je naast de opdrachten die je moet doen voor school extra trainingen en activiteiten om jouw stageperiode onvergetelijk te maken. Denk aan extra sales trainingen, online trainingen/drills, webinars en toekomstpersepctief. Je hebt namelijk tijdens en na je studie een grote kans op een vaste aanstellingen binnen het team. 

Al je inzet en harde werk wordt niet over het hoofd gezien. Je scoort een stagevergoeding met je stage bij Aktiesport van €1,50,- per uur.

Volg je een opleiding richting detailhandel? Wacht dan niet langer. Loop binnen met je stage bij Aktiesport!

"Dat ik al na een week met klanten bezig mocht zijn, vond ik super leuk en zag ik als een uitdaging. Het team leerde mij allemaal interessante verkooptechnieken. Deze twee stagedagen waren mijn leukste dagen van de week." 
Dylan, oud stagiair, nu Assistent Store Manager in Aktiesport Zoetermeer

 

Meeloop- of afstudeerstage op kantoor

 

Naast onze winkels, kun je je skills ook bij ons op kantoor tonen. Of je op de afdeling Marketing, Finance of Buying stage loopt: bij ons kun je veel leren. Je staat nooit stil in je ontwikkeling. Je leert ons van dichtbij kennen. Je komt in contact met verschillende afdelingen en disciplines, merken en collega’s. Zo zorgen we er samen voor dat jij jezelf klaarstoomt voor de periode na je studie. 

“Je loopt eigenlijk stage bij twee organisaties. Er zijn twee ketens waar je af en toe tussen moet schakelen en waarbij je mee kan kijken. Dit is diverser dan bij een andere organisatie.”

Vacatures

Aktiesport Store Manager

Recente vacatures
Locatie:Rotterdam Alexandrium
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Uden
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Heerenveen
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Venlo
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Amsterdam Kinkerstraat
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Sneek
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Utrecht Centrum
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Aalsmeer
Ben jij dé ideale kandidaat?
Aktiesport gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close